top of page

Kyokushin Fight Academy – Februari update - 27/02/2021

Voor de nieuwe lezers die zich afvragen wie wij zijn: Wij zijn de Kyokushin Fight Academy. De Kyokushin Fight Academy (KFA) is een full-contact karate school in de gemeente Nissewaard, waar de focus op zowel fysieke als mentale training ligt.


De maand Februari is bijna achter de rug en daarom publiceren wij de Februari update! Het was een lange maand, de Corona maatregelen zijn nog steeds van kracht, weinig versoepelingen, maar dat wil niet zeggen dat de KFA stil heeft gezeten.


Deze maand heeft de KFA deelgenomen aan de Hartenloop. Een initiatief van atletiekvereniging Voorne Atletiek. In de week van 8 tot 14 Februari heeft een team van 22 studenten van de Academy verschillende afstanden gelopen. Voor de kleinsten een afstand van 2 KM, de beginners en gevorderden een afstand van 5 en 10 KM en voor de doorgewinterde atleten een afstand van 15 KM. Iedereen heeft zijn/haar afstand succesvol afgemaakt daarmee een medaille verdiend! Wij bedanken atletiekvereniging Voorne Atletiek hartelijk voor de uitnodiging.


Verder is er zoals altijd hard doorgetraind zowel in de sneeuw (begin van de maand) als lekker in de zon (eind van de maand). De Kyokushin Fight Academy gaat voor geen enkele uitdaging achteruit. Iedereen kan trots op zichzelf zijn.


Wilt u ook deel uit maken van een hechte groep? Wilt u werken aan uw gezondheid? Of wilt u simpelweg lekker trainen? Neem dan snel contact op. Stuur voor meer informatie een bericht naar +31624892666, of mail naar contact@kyokushinfightacademy.nl Bekijk ook ons Facebook en Instagram pagina voor meer foto’s en video’s en laat een reactie achter op de blog van KFA!10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page