7f760b92-7ba4-4750-8fc5-aa71525d2fce_edited.jpg
46c2110f-26be-4e07-89b8-ef68d52f9be4.JPG
8bca0278-2a33-459c-a5bd-ebf877a30b3f.JPG
3c2f08eb-4e20-4324-983a-7a4a3ae65264.JPG

WELKOM BIJ DE KYOKUSHIN FIGHT ACADEMY

Wij geloven dat vertrouwen, discipline en kracht de kern vormen van een uitstekende Martial Arts school. We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke praktijknormen via onze faciliteiten en instructeurs. Neem vandaag nog contact op om je bij een les aan te sluiten!

 

TRAINERS VAN DE ACADEMY

 
Aantekening 2021-10-17 160033.png

VIJAY NANHOE

Head Trainer, Coach, Senpai

Vijay Nanhoe is het hoofd van de Kyokushin Fight Academy en heeft hierin een besturende functie als hoofdtrainer, coach van het wedstrijdteam en Senpai.

Hij is geboren en getogen in Spijkenisse, Gemeente Nissewaard. Sinds jonge leeftijd participeerde hij al aan veel verschillende competitieve sporten. Op 5-jarige leeftijd startte hij met wedstrijdzwemmen, waar hij 7 dagen per week trainde om 5.30 in de ochtend. Hij trainde bij onder andere de Kempvis (Spijkenisse), SCOM (Hoogvliet) en de Kulk (Vlaardingen) gecombineerd met Kyokushin Karate bij Sportschool Egberth Thomas.

Daarna sloeg de switch om en focuste hij zich volledig op het Full-Contact Karate. Op jonge leeftijd won hij al veel wedstrijden en begon er steeds meer plezier in te krijgen. Om zich nog meer te bekwamen en ontwikkelen in deze Martial Art, trainde hij naast het Kyokushin Karate ook boksen (Boksschool Schildkamp) voor meer kracht in het bovenlichaam, Tae Kwon Do (Yu Sin Kwan) om de traptechnieken te verfijnen en Judo (de Korte) om zich ook te ontwikkelen in het grondgevecht.

De basisschool (O.B.S. de Toermalijn) sloot hij af in 6 jaar en na afronding van het Tweetaling Atheneum op de Ring van Putten studeert hij nu Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de Leiden Universiteit, om zo ooit op medicinaal gebied hulp te kunnen bieden aan ongeneeslijke ziektes en aandoeningen. Daarnaast is hij vertegenwoordiger van de topsporters in de gemeente Nissewaard, lid van het JongerenPanel en maakt hij deel uit van de stuurgroep van de gemeente.

Door middel van de Kyokushin Fight Academy wil hij kinderen en volwassen zowel activeren, motiveren als stimuleren om aan de gezondheid te werken, omdat dat het belangrijkste is wat er is.

Belangrijkste prestaties (exclusief regionale toernooien):

- Vice-World Champion (Astana, Kazakhstan, 2018)
- European Champion Kyokushin Karate (Papendal, the Netherlands, 2016)
- European Champion Kyokushin Karate (Świnoujście, Poland, 2017)
- European Champion Kyokushin Karate (Kaliningrad, Russia, 2018)
- 6x National Champion Kyokushin Karate
- Campeón de España (Zaragoza, Spain, 2019)
- Open Belgium Champion (Averbode, Belgium)
- Champion Kawarmala Tournament Tae Kwon Do (Best, the Netherlands, 2016)

Trofeeën, awards:

- Jeugdlintje van de Gemeente Nissewaard
- Bokser van het Jaar
- Quentin L. Dietz Trophy
- Talent van het Jaar – Gemeente Nissewaard

OVER ONS

Aan je karakter werken

Bij de Kyokushin Fight Academy zijn we van mening dat je, om in alles in het leven uit te blinken, over solide waarden en een sterk karakter moet beschikken die de toewijding ontwikkelen die nodig is om je doelen te bereiken. Ons uitzonderlijke team van instructeurs is er om je te inspireren om op je best te zijn. Door je bij ons aan te sluiten, krijg je de allerbelangrijkste innerlijke kracht om met vertrouwen en gedrevenheid door onze complexe wereld te navigeren.

Aantekening 2021-10-16 203354.png
 

GEDRAGSCODE

Etiquette

1. Kom 10 minuten voordat je les begint aan. Stiptheid is een belangrijk onderdeel van onze praktijk.
2. Verwijder je schoenen voordat je de dojo betreedt en plaats ze in de kleedkamer
3. Verwijder alle sieraden en alle accessoires in de kleedkamer. Ze vormen een potentieel gevaar voor andere karateka's en voor jezelf.
4. Mobiele telefoons moeten op stil worden gezet en in de tassen opgeborgen worden.
5. Als de les voorbij is, plaats dan alle apparatuur en rekwisieten op hun plaats. De dojo moet schoon worden achtergelaten en klaar zijn voor de volgende les.

Aantekening 2021-10-16 211629_edited.jpg