top of page
7f760b92-7ba4-4750-8fc5-aa71525d2fce_edited.jpg
46c2110f-26be-4e07-89b8-ef68d52f9be4.JPG
8bca0278-2a33-459c-a5bd-ebf877a30b3f.JPG
3c2f08eb-4e20-4324-983a-7a4a3ae65264.JPG

WELKOM BIJ DE KYOKUSHIN FIGHT ACADEMY

Wij geloven dat vertrouwen, discipline en kracht de kern vormen van een uitstekende Martial Arts school. We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke praktijknormen via onze faciliteiten en instructeurs. Neem vandaag nog contact op om je bij een les aan te sluiten!

OPRICHTER VAN DE ACADEMY

Oprichter van de Academy: Vijay Nanhoe

VIJAY NANHOE

Head Trainer, Coach, Sensei

Vijay Nanhoe is de dynamische leider van de Kyokushin Fight Academy en heeft jarenlang ervaring in competitieve sporten. Hij is geboren en getogen in Spijkenisse en begon op vijfjarige leeftijd met wedstrijdzwemmen. Later concentreerde hij zich volledig op Full-Contact Karate, waarbij hij op jonge leeftijd al veel wedstrijden won en steeds meer plezier kreeg in de discipline. Vijay heeft ook andere martial arts getraind, zoals boksen, Tae Kwon Do, Judo en Braziliaans Jiu Jutsu, om zich nog verder te ontwikkelen in deze sport.

 

Maar Vijay is meer dan alleen een toptrainer. Hij is ook een gedreven student en studeert momenteel Bio-Farmaceutische Wetenschappen aan de Leiden Universiteit om ooit op medicinaal gebied hulp te kunnen bieden aan ongeneeslijke ziektes en aandoeningen. Hij is actief als topsporter, vertegenwoordiger van de topsporters in de gemeente Nissewaard, lid van het JongerenPanel en de stuurgroep van de gemeente. Vijay heeft tal van prestigieuze prijzen gewonnen in Full-Contact Karate en andere martial arts, zoals Vice-World Champion (Astana, Kazakhstan, 2018), European Champion Kyokushin Karate (Papendal, the Netherlands, 2016), European Champion Kyokushin Karate (Świnoujście, Poland, 2017), European Champion Kyokushin Karate (Kaliningrad, Russia, 2018), 6x National Champion Kyokushin Karate, Campeón de España (Zaragoza, Spain, 2019), Open Belgium Champion (Averbode, Belgium) en Champion Kawarmala Tournament Tae Kwon Do (Best, the Netherlands, 2016).

Vijay wil mensen activeren, motiveren en stimuleren om aan hun gezondheid te werken via de Kyokushin Fight Academy. Hij is een ware inspiratiebron voor iedereen die hem kent en staat altijd klaar om mensen te helpen om hun dromen na te jagen. Daarnaast heeft Vijay verschillende awards ontvangen voor zijn prestaties en bijdrage aan de gemeenschap. Zo heeft hij het Jeugdlintje van de Gemeente Nissewaard gekregen, is hij uitgeroepen tot Bokser van het Jaar, heeft hij de Quentin L. Dietz Trophy ontvangen en is hij benoemd tot Talent van het Jaar in de Gemeente Nissewaard. Vijay is een veelzijdige persoonlijkheid die zijn talenten inzet om zowel zichzelf als anderen te helpen groeien en slagen.

OVER ONS

Aan je karakter werken

Bij de Kyokushin Fight Academy zijn we van mening dat je, om in alles in het leven uit te blinken, over solide waarden en een sterk karakter moet beschikken die de toewijding ontwikkelen die nodig is om je doelen te bereiken. Ons uitzonderlijke team van instructeurs is er om je te inspireren om op je best te zijn. Door je bij ons aan te sluiten, krijg je de allerbelangrijkste innerlijke kracht om met vertrouwen en gedrevenheid door onze complexe wereld te navigeren.

Aantekening 2021-10-16 203354.png

GEDRAGSCODE

Etiquette

1. Kom 10 minuten voordat je les begint aan. Stiptheid is een belangrijk onderdeel van onze praktijk.
2. Verwijder je schoenen voordat je de dojo betreedt en plaats ze in de kleedkamer
3. Verwijder alle sieraden en alle accessoires in de kleedkamer. Ze vormen een potentieel gevaar voor andere karateka's en voor jezelf.
4. Mobiele telefoons moeten op stil worden gezet en in de tassen opgeborgen worden.
5. Als de les voorbij is, plaats dan alle apparatuur en rekwisieten op hun plaats. De dojo moet schoon worden achtergelaten en klaar zijn voor de volgende les.

Kyokushin Fight Academy - Samen Sterk
bottom of page