top of page

VEELGESTELDE VRAGEN

HOE WERKT EEN PROEFLES?

Een proefles mag gewoon gevolgd worden in sport/gymkleding en op blote voeten. Je draait gewoon een hele Karateles mee met andere Karate leerlingen. Na de proefles krijg je wat informatie en is er gelegenheid voor het stellen van eventuele vragen. Een proefles volgen bij ons is gratis en vrijblijvend.

HOE MELD IK MIJZELF AAN VOOR EEN PROEFLES?

Dat kan door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan een bericht sturen met details over de trainingsdag en tijd.

WANNEER MAG IK MEEDOEN AAN EEN EXAMEN?

Tweemaal per jaar worden er Kyu-graad examens georganiseerd door de Karateschool. Voorafgaand aan het examen worden door de trainer(s) uitnodigingen verspreid aan degene die klaar zijn voor het examen. Anderen worden geadviseerd om nog net even door te trainen voor een volgend examen.

DOEN JULLIE OOK MEE AAN WEDSTRIJDEN?

Niet iedereen wil meedoen aan wedstrijden. Er is geen verplichting. Voor leerlingen die wel uitdaging zoeken op wedstrijd gebied is hier ruimte voor. Wij nemen deel aan wedstrijden op zowel, regionaal-, nationaal- , als wereldniveau.

HOE OUD MOET JE ZIJN OM MET KARATE TE BEGINNEN?

Binnen onze dojo hanteren we een minimumleeftijd van 4 jaar. Mocht uw kind jonger dan deze leeftijd zijn, maar traint hij/zij serieus mee, dan kan er (in overleg met de trainer) overwogen worden om hem/haar mee te laten trainen .

HEB IK BANDAGES EN BOKSHANDSCHOENEN NODIG VOOR HET BOKSEN?

Voor een proefles is dit geen must. Kies je ervoor om vaker te komen boksen raden we je wel aan om bandages en bokshandschoenen aan te schaffen. Hierdoor worden de handen en pols beschermd en ondersteund tijdens het boksen.

bottom of page