top of page
Image by Дмитрий Хрусталев-Григорьев

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN DE KYOKUSHIN FIGHT ACADEMY

De beste versie van jezelf

We zijn opgericht in 2020 en het is altijd onze missie geweest om traditie en innovatie te combineren, waarbij de nadruk ligt op zelfverdediging en zelfontdekking in plaats van op concurrentie. We zijn trots op innerlijke ontwikkeling in plaats van alleen uiterlijk vertoon. Bij Kyokushin Fight Academy wordt elk uur intensief besteed aan training omdat het gezien wordt als een kans om zelfvertrouwen, discipline en zowel mentale als fysieke kracht op te bouwen.

Wedstrijdteam KFA
Image by Natalie Pedigo

TRAINERS OF THE ACADEMY

Vijay Nanhoe

VIJAY NANHOE

Founder of the Kyokushin Fight Academy

Vijay Nanhoe is de hoofdtrainer van de Kyokushin Fight Academy, met jarenlange ervaring in competitieve sporten zoals Full-Contact Karate, boksen, Tae Kwon Do en Judo. Hij is ook een gedreven student die Bio-Farmaceutische Wetenschappen studeert aan de Leiden Universiteit om op medicinaal gebied hulp te kunnen bieden aan ongeneeslijke ziektes en aandoeningen. Vijay heeft tal van prestigieuze prijzen gewonnen en is onderscheiden met verschillende awards, zoals het Jeugdlintje van de Gemeente Nissewaard, Bokser van het Jaar, de Quentin L. Dietz Trophy en Talent van het Jaar in de Gemeente Nissewaard. Hij inspireert anderen om aan hun gezondheid te werken en hun dromen na te jagen en staat altijd klaar om mensen te helpen om hun doelen te bereiken.

DESIGN TEAM KFA

Laura Brinks

LAURA BRINKS

Head KFA Merchandise

Mijn naam is Laura en ik ben van kleins af aan geïnteresseerd in mode en design. Daarom zal ik me bezig houden met het opzetten van een KFA kleding lijn. Het design team zal van een plan werkelijkheid maken zodat jij binnenkort de leukste KFA goodies kan bestellen!

Masha Struijk

MASHA STRUIJK

Designer KFA

Hoi, ik ben Masha Struijk. Ik volg de opleiding Grafic Design op het Grafisch Lyceum in Rotterdam! Mijn passie ligt bij het ontwerpen van verschillende logo’s en posters en hou mij hierom ook bezig met het ontwerpen voor de KFA.

Sean Vermeulen

SEAN VERMEULEN

Designer KFA

Mijn naam is Sean Vermeulen. Ik ben 19 jaar en zit op het Grafish Lyceum te Rotterdam. Ik heb een achtergrond met werken in Illustrator Photoshop en in Design. Ik volg op dit moment de opleiding sign niveau 3 en wil in toekomst een opleiding zoals graphic design volgen. Ik ga mijn uiterste best doen om KFA naar een hoger niveau te tillen.

Aradhana Nanhoe

ARADHANA NANHOE

Designer KFA

Hallo allemaal, ik ben Aradhana Nanhoe en ik maak deel uit van het team van designers van de Kyokushin Fight Academy. Ik ben moeder van Kishan, Angel en Vijay en train zelf ook met veel plezier bij de KFA. Het geeft mij veel kracht en ik merk een groot verschil in conditie vergeleken met vroeger.

MEDIA TEAM KFA

Ryan Schoonhoven

RYAN SCHOONHOVEN

Head KFA Media

Ryan, hoofd van het KFA media team, redacteur van de maandbrief en tevens een KFA Fighter. Met groot passie is Ryan altijd terug te vinden in de boksles. Naast het keihard trainen deinst hij absoluut niet terug van een ronde sparren, dat is inderdaad een rechtstreekse uitnodiging. Naast klappen uitdelen in de ring, volgt Ryan momenteel een HBO-Rechten opleiding.

Daniël Kailuhu

DANIËL KAILUHU

Recruiter KFA
Supervisor KFA Motivation

Ik ben Daniël Kailuhu en ik ben recruiter/motivational speaker bij KFA. Ik zelf ben begonnen met Kyokushin Karate, omdat ik een uitdaging zocht en bij de trainingen van de KFA heb ik deze uitdaging gevonden. Later zou ik graag een HBO opleiding willen volgen in de economie of ICT.

TALENT TEAM KFA

Sadhana Nanhoe

SADHANA NANHOE

Fotografe KFA

Hallo! Ik ben Sadhana en ben de fotografe van de Kyokushin Fight Academy. Ik ben de moeder van Ashwarya en ben al sinds het begin actief bij de KFA. Ik doe mee met onder andere de CKI- en de bokstrainingen. Ik kijk hier elke week weer naar uit en voel dat mijn conditie steeds beter wordt. Ik leer elke keer wat nieuws en dat is wat ik zo mooi vindt aan de trainingen.

David Versluis

DAVID VERSLUIS

KFA Poët

Hoi, mijn naam is David.  Ik zit al een groot gedeelte van mijn leven op vechtsport, maar KFA heeft iets wat groter is dan een karateschool alleen. Het is een community. Ik zal proberen dit gevoel om te zetten in woorden, die hopelijk vormen tot een mooi gedicht. Hope to see you around!

bottom of page