top of page

RECENSIES

Een geweldige school waarin plezier en persoonlijke ontwikkeling voorop staan. Anders dan in alle sportscholen staat er bij KFA jouw eigen ontwikkeling voorop. Iedereen groeit op zijn of haar eigen tempo en dankzij de fantastische begeleiding van de hoofdtrainer doe je dat met enorm veel plezier.
Top school voor jong en oud!

R. Schoonhoven

Altijd een ontzettend leuke training. Je wordt helemaal doodd gemaakt en hebt geen energie meer voor de rest van de dag….maar daarna heb je altijd een goed gevoel! love it! ik zie bij mezelf ook veel meer conditie resultaat dan dat ik eerst had

A. Saijoen

Er wordt altijd goed gecommuniceerd. Er heerst een enorm vriendelijke sfeer terwijl je mentaal en fysiek goed uitgedaagd wordt. Je krijgt als karateka een beetje van alles mee inclusief de traditionelere kennis zoals drukpunten en bunkai terwijl er regelmatig gespard wordt. Er wordt ook tijd ingepland voor specifiekere vaardigheden zoals boksen, conditionering, kracht en uithoudingsvermogen. Al in al een school dat voldoet aan mijn eisen.

Kyokushin Fight Academy heeft een zeer goede indruk bij mij achtergelaten. Zo had ik, voordat ik mij inschreef bij Kyokushin Fight Academy, totaal geen ervaring met deze sport. Hiermee is er super goed rekening mee gehouden vanaf de eerste dag in de vorm van maatwerk. Hierbij is er ook het geluk, dat de persoon die de lessen geeft, erg veel verstand van zaken heeft. Zo wordt er veel op de techniek gelet en deze persoon wil zijn kennis, met veel plezier, overdragen aan jou. De leden van Kykushin Fight Academy integreren jou ook vanaf de eerste dag in de groep. Dit is ook geweldig!

Tom. D

P. Balak

Mijn naam is sean ik ben 18
Jaar en ik zit al meer dan een jaar bij kfa
En ik zou niet meer wegaan er is altijd een gezeligge sfeer maar als het gaat om kyokushin ( boksen ) zijn ze ook serieus ik zou bij geen andere vechtschool al mijn banden willen halen
Osu
🔥🔥🔥

Alle lessen en trainingen worden gegeven door Vijay, hij is zelf een top trainer en de trainingsmethodes zijn ook erg leerzaam! Ik heb het altijd naar mijn zin bij KFA.

S. Vermeulen

L. Presser

Er worden hier leuke lessen gegeven! En er is ook een gezellige sfeer.

S. Ahmed

De manier van les geven, precies hoe het hoort !

A. Nanhoe

Goede intensieve training.

A. Almeida

De trainingen zijn uitermate gevarieerd, doordacht en gestructureerd. Bij KFA ligt de focus niet alleen op vechten of op kata en dergelijke. De focus wordt verspreidt op conditie, techniek, sparren, stretch, kata en vele andere vlakken.

Discipline en doorzetting staan onder andere centraal bij KFA. Ook respect speelt een grote rol binnen deze organisatie.

De trainingen zijn zowel zwaar intensief, als licht vermoeiend. Dit is naar mijn mening de perfecte verhouding.

Alle bovengenoemde punten zijn onmisbaar om een goede kyokushin school te leiden, deze ontbreken zeer zeker niet bij de KFA.

In mijn opinie is deze school zeer aan te raden voor zowel beginnend als gevorderde sporters.

D. Watson

bottom of page