top of page

Arie Meijer Behaalt 1e Dan in Kyokushin Karate op 66-jarige Leeftijd

Op 27 juni 2024 heeft Arie Meijer, op de respectabele leeftijd van 66 jaar, met succes zijn 1e dan in Kyokushin karate behaald. Dit indrukwekkende resultaat werd behaald na een intensief examen bij de Kyokushin Fight Academy in Spijkenisse, onder de leiding van Sensei Vijay Nanhoe.


Het examen bestond uit vier onderdelen: eerst een schriftelijk theorie-examen, gevolgd door een conditie- en krachtproef, daarna een kata-examen, en tot slot een praktijkexamen waarin kihon, kata en kumite werden getest. De Kyokushin Fight Academy, waar Arie zijn training volgde, is aangesloten bij de International Kyokushinkai Organization Sonoda in Japan.


Arie Meijer beoefent al meer dan 30 jaar karate en heeft door zijn doorzettingsvermogen en passie eindelijk zijn langverwachte zwarte band gehaald. Zijn prestatie is een inspirerend voorbeeld voor iedereen: ongeacht je leeftijd kun je altijd blijven sporten en je doelen bereiken. Arie's verhaal toont aan dat leeftijd slechts een getal is en dat met vastberadenheid en toewijding zelfs de meest ambitieuze doelen haalbaar zijn.


Zijn succes herinnert ons eraan dat je je hele leven lang actief moet blijven sporten en dat als je echt iets wilt, je alles kunt bereiken, inclusief het behalen van je zwarte band in karate. Wij feliciteren Arie Meijer van harte met deze bijzondere mijlpaal. Osu.
 

59 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page